24 September 2014

Blended (2014)



Blended, κυρίες και κύριοι.

Βαθμολογία: Sandler's classic.

Κάπου εκεί στο Αμέρικα, το σύμπαν συνωμοτεί και ένας χήρος με μια ζωντοχήρα θα κάνουν τα πάντα για να μην ξαναδεί ο ένας τον άλλο μετά από ένα ομολογουμένως αποτυχημένο ραντεβού στα τυφλά, αλλά δεν...

Ο κύριος (με κόρες…) (aka Adam Sandler) εργάζεται σε μαγαζί με αθλητικά είδη και η κυρία (με υιούς…) (aka Drew Barrymore) δεν μπορείτε να μαντέψετε πως βγάζει το ψωμί της. Μ’ αυτά και μ’ αυτά και με άλλες 2-3 γκέλες πάμε όλοι μαζί στην Αφρική για να περάσουμε ένα 10ημερο ξεκούρασης και χαλάρωσης, έτσι για να δέσει το γλυκό.

Διάφορα ευτράπελα και η ομολογουμένως ελπιδοφόρα Bella Thorne που κάτι μας λέει ότι θα την φάμε στη μάπα για πολλά χρόνια στο μέλλον, συμπληρώνουν ένα άκρως οικογενειακό μοτίβο και η πίτσα-κόλα κρίνεται απαραιτητοαπαραίτητη για να περάσει η 1ώρα και 55 λεπτά περίπου.

Εκπλήξεις: Πολλές και διάφορες...από τον θεό Terry Crews να κάνει τα δικά του, να εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις σαν το Σάκη Ρουβά made in Africa στο λίγο πιο φουσκωμένο, μέχρι νέες χρήσεις για τα gel (βλέπε πάτους παπουτσιών) και cherry panties (ναι ναι… τρώγονται και αυτά παρόλο που είμαστε σε δίαιτα). Ο σκηνοθέτης μπορούσε να βάλει τη babysitter-νταντά σε κανα θρίλερ (ίσως άλλο ένα remake του εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες…) αλλά για τη θυσία της κωμωδίας πάμε και ‘μεις πάσο.

Οικογενειακή ταινία, ότι πρέπει για Κυριακή απόγευμα ή βραδάκι για χαλάρωση και ξεκούραση. 

Ηθικό δίδαγμα: Στην Αφρική δεν μπορούν να προφέρουν κάποια ελληνικά επίθετα, όπως το Theodopolis ας πούμε.

Ηθικό δίδαγμα 2: Για να δουλέψεις στα Hooters θα πρέπει το όνομα σου να ξεκινά από Β... Όχι όμως να σε λένε Boobies, μη το ξεφτιλίσουμε.

Μας άρεσε: Που ο Shaq-Attack βαριέται, δεν έχει τι να κάνει και παίζει και σε καμιά ταινία με τον φίλο του τον Αδάμ. Αγαπάμε Shaq με τρέλα. Επίσης, να σημειώσω ότι…: It’s the end of the world as we know it…

Ατάκες / Memorabilia
An avalanche? In our backyard. I’ ll be home right away.
So romaaaantic...

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
From Africa with love
Ο χήρος και η ζωντοχήρα

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment