25 September 2014

Pain & Gain (2013)



Pain & Gain, κυρίες και κύριοι.

Βαθμολογία: Ηλιθιο-Φουσκωτική

Το μέρος που όλοι αγαπάμε να λατρεύουμε, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, είναι το ένδοξο Αμέρικα και το Μαϊάμι. 

Κάπου εκεί λοιπόν στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ένας τιτανοτεράτιος do-er που τον λένε Daniel Lugo (aka Mark Wahlberg) και ασχολιόταν με τα γυμναστήρια ήθελε να κάνει πράξη το Αμερικάνικο όνειρο. Για να το κάνει όμως πραγματικότητα, έπρεπε να πείσει τους 2 κολλητούς του (Dwane Johnson -πολύ καλός στο ρόλο του- και Anthony Mackie), επίσης σφιχτο-μπετό-βλακο-ηλίθιους να απαγάγουν έναν πλούσιο (Tony Shalhoub) παπαρο-μαλάκα που κανείς δεν συμπαθεί και να του πάρουνε τα πάντα όλα. 

Η απαγωγή γίνεται πράξη αλλά από κει και πέρα γίνεται της μουρλής με ένα σωρό μπερδεμένες καταστάσεις να μπερδεύονται ακόμα περισσότερο, σκυλιά να τρέχουν με δάχτυλα-μεζεδάκια στο στόμα τους, αποτυχημένες απόπειρες ανύψωσης πέους, εργοστάσιο με σεξο-είδη, ρουμανο-στριπτιτζούδες (Bar Paly) που δουλεύουν για τη CIA και πολλά πολλά άλλα. 

Η ηλιθιότητα και το σφίξιμο στο μεγαλείο τους και ιδού κάτι διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει ο blockbuster-ικός Michael Bay. Δράση, τρέξιμο, λιώσιμο, γυμναστική, πους-απς και οι 2 ώρες θα περάσουν με συνοδεία ισοτονικού ποτού μιας και θα θέλουμε και μεις να χτίσουμε μυς και κορμί.

Εκπλήξεις: Πολλές… σε μια ιστορία καταιγιστική, ηλίθια και πραγματική. Όποτε εμφανίζεται η πληθωρική Rebel Wilson σε σκηνή τα σπάει και αγαπάμε Rebel με τρέλα. Επίσης μαθαίνουμε ότι η  βιζο-σιλικόνη έχει bar-code…

Ηθικό δίδαγμα: H ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές.

Ηθικό δίδαγμα 2: Όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα στη βλακεία. Αν είσαι λίγο φουσκωτός τότε τα δικαιώματα σου αυξάνονται και χτυπάνε limit-up, ίσως λόγω των χαπιών που παίρνεις…

Να τη δω? Μόνο και μόνο που η ιστορία είναι πραγματική, αξίζει να δείτε που μπορεί να φτάσει κανείς και τι είναι διατεθειμένος να κάνει για να γίνει αυτό που θέλει.

Ατάκες / Memorabilia
My name is Daniel Lugo, and I believe in fitness.
Unfortunately, this is a true story.
I am a do-er.
I’m gonna rock your world. Ninja style.

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
 The American Dream
 Σφιχτο-dildo-ηλιθιότητες

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment