04 April 2015

The Little Death (2014)



The Little Death, κυρίες και κύριοι. 

Βαθμολογία: Ψιλο-kinky.

To iZombie συνεχίζει και κερδίζει τρώγοντας μυαλά με καυτερή σάλτσα, και ο άρχοντας Rick από τους ηρωικούς Περπατο-Νεκρούς (aka TheWalkingDead) έχει γίνει πλέον ο νέος σερίφης του μαντρωμένου παραδείσου και δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Έχει καταντήσει δήμιος ο δικός σου, όλα φυσικά στο όνομα της προστασίας των υπολοίπων έγκλειστων αγελάδων. 

Και μιας που αναφερθήκαμε στις φιλενάδες μας τις αγελάδες, ας πούμε κάποια λογάκια για το TheLittleDeath, του οποίου η αρχική ονομασία είναι la petite morte για τους γαλλόφωνους, και για τους πιο ψαγμένους στις βιβλιοθήκες και τα αργκο-λεξικά σημαίνει οργασμός (εδώ κολλάει η αγελάδα…). 

Παρακολουθούμε που λέτε τις ιστορίες διάφορων ζευγαριών, παντρεμένων και μη, με κοινό παρανομαστή τις δυσκολίες στην καθημερινή τους επικοινωνία που όπως επισημαίνουν οι ‘ειδικοί’ οφείλονται στο γεγονός ότι υπάρχει σεξουαλικό πρόβλημα. Κάπου, κάπως, κάποτε οι ιστορίες συνδέονται μεταξύ τους. 

Για να λυθεί το επικοινωνιακό ‘πρόβλημα’ ενός ζευγαριού, πρέπει ο ένας από τους δύο να κάνει την αρχή, και να ‘ανοιχτεί’ ολοκληρωτικά στον άλλο ή μήπως καλύτερα όχι? Κάπου εδώ ξεκινάει και το πανηγύρι με τα ζευγάρια τις ιστορίας μας να προσπαθούν να λύσουν τα σεξο-προβλήματα τους. Είναι όμως, μόνο αυτό αρκετό? Κάποιοι θα κολλήσουν με το ‘ρόλο’ τους, κάποιοι θα κοιμούνται όρθιοι και κάποιοι παν γυρεύοντας να τις φάνε – και θα τις φάνε.

Στη 1 ώρα και 30 λεπτά της ταινίας θα μάθετε πολλά και διάφορα, κυρίως για τις ερμηνείες, τις επεξηγήσεις αλλά και το πώς εκδηλώνονται κάποιες από τις σεξουαλικές ‘διαστροφές’ (μαζοχισμός, φετιχισμός, δακρυφιλία, σομνοφιλία, κ.ά.) που πλέον έχουν γίνει κομμάτι της σύγχρονης καθημερινότητας μας. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, σωστά?

Bonus: Τηλεφωνικό σεξ κωφών μέσω skype σε ροζ γραμμή, απλά κορυφαίο σκηνικό. 

Ηθικό δίδαγμα: Το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι (ας το πούμε ‘ανωμαλία’ στην προκειμένη περίπτωση…) είναι στο μυαλό του καθενός. Όλοι είμαστε φυσιολογικοί κάπου και ανωμαλάρες κάπου αλλού. Για κάποιες κόκκινες γραμμές και όρια υπάρχουν νόμοι – αν και δεν μας πολυαρέσουν και αυτοί. Κοινώς, ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω.

Μας άρεσε: Ναι.

Να τη δω? Ναι.

Ατάκες / Memorabilia
Not rate me, rape me.  
I’m done with Dan.
Sometimes, all I need is the air that I breath and to love you. (πάμε όλοι μαζί…!!!)

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Της ανωμαλίας το ανάγνωσμα.
Ο ανώμαλος του ανώμαλου ω αναμαλιάρηδες!
Ό,τι δίνεις παίρνεις.

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment