14 November 2015

The Italian Job (2003)

TheItalianJob, κυρίες και κύριοι.

Βαθμολογία: Mini-Cooper-ική.

Ήρθε άλλο ένα σαββατοκύριακο και προβλέπεται όλοι να ασχοληθούν (και με το δίκιο τους φυσικά) με όσα έγιναν στο Παρίσι χθες το βράδυ. Το γεγονός είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεννοηθείς με κάποιον που δε σε καταλαβαίνει και αυτό μπορούμε να το δούμε έμπρακτα και στην καθημερινή μας ζωή. Λουτρό αίματος και τα τσιράκια της LadyGaga ως ανυπέρβλητη, αιμοσταγής TheCountess - Κόμισσα (όχι της Κέρκυρας...) με ελαφρά αδυναμία στα λαρύγγια, βγήκαν παγανιά στα Παρίσια.

Εμείς θα σερβίρουμε ξαναζεσταμένο φαγητό, remake από το 1969, και θα τρέξουμε σε ρυθμούς mini Cooper. Η ληστεία αλα Ιταλικά (TheItalianJob - 2003) ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου και άξιζε τα λεφτά της. Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τα νιάτα των MarkWalhberg, CharlizeTheron, JasonStatham και EdwardNorton (aka ο Εδουάρδος ο Αντι-ι-ικός).

Με λίγα λόγια και σταράτα, γίνεται μια ληστεία στην εξωτική Βενετία, και ένας από εμάς τα κλεφτρόνια θα μας προδόσει. Όχι, δεν τον λένε Ιούδα αλλά Steve (aka EdwardNorton). Τα υπόλοιπα μουρόχαβλα με αρχηγό τον κοντούλη CharlieCroker (aka MarkWalhberg) που ό,τι του λείπει σε μπόι το έχει σε νιονιό, θα κάνουν τα πάντα όλα να εντοπίσουν τον Steve και να πάρουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει.
1 ώρα και 46 λεπτά στο περίπου με σαμπάνια για τους νικητές. Εμείς θα τη βγάλουμε με κάνα πιτό-γυρο ή βαριά βαριά καμιά πίτσα.

Bonus: Δροσερή και με πρωινά ξυπνήματα η τέως θεά του Martini, CharlizeTheron, η οποία είπε να γίνει και ηθοποιός. Φυσικά τότε ήταν κάτι σαν γλάστρα πολυτελείας και μάλλον ο σκηνοθέτας της έλεγε απλά να χαμογελά, αλλά για να δείτε τι σου είναι τα κονέ και το Hollywood, την ίδια χρονιά (2003-2004) τσιμπήσαμε το θείο Όσκαρ για το Monster ως AileenWuornos (ταινία που επίσης θα πρέπει να δείτε...). Από τη Νότιο Αφρική με αγάπη.

Ηθικό δίδαγμα: Ακόμα και οι ληστές έχουν κώδικα τιμής. (Οι πολιτικοί ΟΧΙ).

Μας άρεσε: Ναι.

Να τη δω? Γιατί όχι?

Ατάκες / Memorabilia
FINE = Freaked out - Insecure - Neurotic - Emotional
Find somebody you want to spend the rest of your life with, and hold on to her forever.
I trust everyone. It’s the devil inside them i don’t trust.
No imagination.

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Τα κλεφτρόνια και η ξανθιά.
Ο κλέψας του κλέψαντος.
Hollywood Mini Cooper Gran Turismo Tour

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment