07 August 2016

Employee of the month (2006)



Αύγουστος λέμε και τα πράματα είναι σοβαρά. Κολιός, παχιές μύγες, καρπούζι (με ή χωρίς κουκούτσια...) και για κάποιους ο μήνας που κλείνουμε τα πάντα, κατεβάζουμε ρολά και γενικότερα δε δουλεύει τίποτα, ειδικά στο δημόσιο μπουρδέλο, όχι ότι τους άλλους μήνες δουλεύει κάτι. Αλλά, να μην είμαστε αρνητικοί, κλαψιάρηδες και μηδενιστές. Το θετικό είναι ότι ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο μακρινό Ρίο, και μεις στο Ελλάντα, ακόμα πρέπει να χρωστάμε κάτι ψιλά από τη δική μας χρυσή διοργάνωση. Τα μισά και παραπάνω ολυμπιακά μας στολίδια μάλλον ρημάζουν και σκουριάζουν. Οργάνωση λέμε...

Και μιας που μιλάμε για ρημάδια ας θυμηθούμε έναν από τους αγαπημένους μας ρημαδιασμένους, κατεστραμμένους φίλους μας, τον φοβερό και τρομερό και ολίγον κλασικό λιγδιάρη τον Dane τον μάγειρα, δηλαδής τον DaneCook στον υπάλληλο του μήνα (aka Employee of the month).

Ο DaneCook παίζει τον Zack, ένα ρέμπελο πακετά (aka box-boy) ενός ζούπερ μάρκετ που έχει 2-3 φιλαράκια και κάνουν χαβαλέ για να περάσει η ώρα και να πέσει το μεροκάμα. Φυσικά, όλα αλλάζουν όταν στο κατάστημα θα εμφανιστεί η ξανθιά αγαπημένη μας βλαχάρα ταμίας, με ρίζες από το αγαπημένο Τέξας, η Amy (aka παλιο-σειρά JessicaSimpson) η οποία κουβαλάει και τα αγαπημένα της βαβαβούμ. Μεγάλος ρόλος λέμε, με μεγάλες απαιτήσεις.Το μπούστο πέφτει σύννεφο σε κάθε σκηνή που είναι μέσα η Amy και ο ρόλος απαιτεί θυσίες λέμε.

Κάπου στην πορεία, βγαίνει βρώμα ότι η Amy γουστάρει και ‘περιποιείται’ αναλόγως τον «υπάλληλο του μήνα», και έτσι ο Zack θα κάνει τα πάντα για να γίνει υπόδειγμα υπαλλήλου, έστω και για ένα μήνα. Αντίζηλος και 2ος κόκορας για την κότα της ιστορίας μας, ο βαψο-μαλλιάς, πρώτος και ταχύτερος ταμίας σε όλη την ανατολική περιφέρεια, ο μοναδικός και μόνιμος υπάλληλος του μήνα, ο γλύφτης Vince (aka DaxShepard). O Vince έχει 3ις-μεγιστο βοηθό και wingman τον Jorge (aka EfrenRamirez) και η μονομαχία μεταξύ Zack και Vince ξεκινάει και άιντε να δούμε πως θα καταλήξει.

Πολλά ευτράπελα στην πορεία και ο κόσμος του ζούπερ μάρκετ είναι το κέντρο της ιστορίας μας. Παράπλευρες απώλειες και πως να χάσεις τους φίλους σου, πως να τους ξανα-κερδίσεις κτλ κτλ, μαθήματα ζωής στο συμπαθυτικό ταινιάκι που θέλει πίτσα και μπύρα ή κόκα.

Bonus: Τα κοντινά στην J.Simpson και τα βαβαβούμ της. Προσπαθεί η καημένη, αλλά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Μας άρεσε? Έτσι κ΄ έτσι. Έχει κάποια καλά στοιχεία που την κατατάσουν ως κωμωδία.

Να τη δω? Ναι, γιατί είναι ο καιρός της κωμωδίας ο Αύγουστος.  

Trailer: Δείτε το trailer του Employee of the month εδώ.


Ατάκες / Memorabilia
Who is anal?
The universe always has a plan, Zack.
Save your energy. Don’t cry. I’ll cry for you.


Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title
Όλα για την καριέρα λέμε.  
Η ζωή στο Ζούπερ Μάρκετ.
Όλα για την ξανθιά λέμε.
 
Boom boom Amy.


Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment